Cautare

3745 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate" (2.87 secunde)
Italia scoate mobilul din scoli. Ministrul Educatiei din Italia atrage atentia asupra distragerii atentiei copiilor. Regulile difera de la o scoala la alta - unele permit elevilor sa vina cu telefoanele mobile, dar sa le predea la intrare.
Elevii si prescolarii de la mai multe scoli si gradinite din Constanta invata in frig. Avariile de la reteaua de termoficare sunt tot mai dese, asa ca unele unitati scolare au decis sa reduca durata orelor de curs.
In Romania sunt 118 scoli incadrate cu risc seismic de clasa 1. Premierul Nicolae Ciuca a cerut reabilitarea imediata a acestor scoli.
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
Situatia este alarmanta din scoli, unde multi elevi par sa nu mai poata iesi din caracatita drogurilor. Situatia este cu atat mai greu de gestionat cu cat parintii nu accepta realitatea.
Ron DeSantis a dat o lege care interzice Shakespeare in scoli Romeo si Julieta este interzisa copiilor in scolile din Florida Discutiile despre gen si sex sunt interzise in scolile din Florida
Propunerea ca elevii sa fie testati antidrog in scoli a starnit controverse, dupa ce a fost lansata in spatiul public.
Beneficiari in 2016 Pentru anul 2016 deja s-au facut deja inscrierile si a fost publicata chiar si lista cu beneficiari, intr-un numar total de 12.024. Lista beneficiarilor o gasiti pe Euro200.edu.ro. ... Dar am avut norocul sa gasesc cateva informatii pe site-ul unei scoli, care spune asa:
Erau 2 Scoli Medii in Calarasi: ... Lista dascalilor este lunga si cer iertare pentru cei omisi acum, dar voi da lista tuturor Profesorilor mei care au contribuit, fiecare, la constructia fundatiei pe care, ulterior s-a cladit pregatirea mea teoretica, profesionala.
Astfel, numarul celor care si-au anuntat intentia de a candida pentru Primaria Bucurestiului a ajuns la sase, lista fiind, in continuare, deschisa, in contextul unei scenarite de care, se pare, nu ne este dat sa scapam curind si care stirneste comentarii patimase si speculatii surprinzatoare.
Lavinia Sandru va deschide lista PIN la alegerile pentru Parlamentul European.
Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii Consiliilor Judetene, fiecare cetatean cu drept de vot urmand sa puna stampila "VOTAT" pe candidatul sau pe lista de candidati de pe fiecare dintre cele patru buletine de vot.
In cursul zilei de ieri, Partidul Democrat a hotarat ca, de vreme ce informatiile nu au putut fi bine tinute departe de urechile mass-media, ar fi bine sa dea publicitatii intreaga lista cu persoanele pe care le doreste in anumite functii.
Intr-un interviu acordat Revistei 22, senatorul democrat-liberal a declarat ca PDL ar trebui sa analizeze nu numai lista de servicii pe care presedintele Basescu le-a facut partidului, ci si lista "extrem de lunga a deserviciilor" aduse formatiunii.
300 de miliarde de lei pentru doua luni La sfarsitul lunii septembrie 2005, ministrul Gheorghe Flutur a emis ordinul 979, prin care s-a aprobat lista obiectivelor de investitii si plafonul maxim al creditelor care trebuia sa se acorde pana la sfarsitul anului, in conditiile Legii nr.
Basescu e contra Seful statului vrea un scrutin preferential de lista. Asta inseamna ca partidul politic fixeaza o lista cu cei pe care ii arunca in lupta. Alegatorul poate schimba, in cabina de votare, ordinea candidatilor de pe lista respectiva.
Numele ministrului de Justitie a ramas insa pe lista neoficiala a potentialilor comisari, stiut fiind faptul ca in forurile europene Monica Macovei este probabil cel mai apreciat demnitar roman. ... Deocamdata, potrivit unor surse guvernamentale, lista din care va fi ales viitorul comisar european roman este destul de lunga.
"In discutii ale presedintelui, de la Palatul Cotroceni, s-a avansat ipoteza ca deputatul PSD de Cluj Vasile Puscas, pentru care seful statului are o deosebita consideratie, sa ajunga pe lista de trei nume propuse de Romania pentru ocuparea functiei de comisar european", au declarat sursele citate.
Liderii PSD preconizeaza castigarea a minimum opt mandate dintre cele 35 de europarlamentari romani la alegerile pentru Parlamentul European, actualii euroobservatori Adrian Severin sau Vasile Puscas putand deschide lista partidului, au declarat ieri surse din PSD.
Pe lista neagra a celor urmariti de primarie figureaza nume cunoscute de firme, prin scandalurile in care au fost implicate.
google-analytics.com